Retouren & garantie

Toch niet tevreden over je product? Of is het kapot gegaan? Dat is vervelend. Wij zullen er alles aan doen om dit op een goede manier op te lossen. De volledige tekst vind je in onze voorwaarden. Hieronder vind je de praktische vertaling over het retourneren van producten, want wij houden niet zo van kleine lettertjes.

Retourneren
Je hebt recht om ongebruikte producten binnen 14 dagen na levering terug te sturen op eigen kosten. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen zullen wij het geld aan je terug betalen. Beschadigde of gebruikte goederen worden niet gecrediteerd.

Beschadigingen
We pakken onze producten zo goed mogelijk in, maar schade aan je product kan helaas gebeuren tijdens het bezorgen. Dat lossen we dan ook graag voor je op!
Neem binnen 14 dagen contact met ons op en geef aan dat het product beschadigd geleverd is en wat je als oplossing wenst, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Garantie
Is je product kapot gegaan binnen de garantietermijn? Neem direct contact met ons op en geef aan wat er kapot is en wat je als oplossing wenst, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij vragen je dan om het product aan ons te retourneren. Wij zullen na ontvangst beoordelen of de beschadiging onder de garantie valt en zoeken dan samen met u naar een passende oplossing.

Voor retourzendingen kun je het retourformulier opvragen. Vul hierop alle details in, zodat voor ons duidelijk is van wie het pakket is en wat de reden van retour is. Retourzendingen moeten goed verpakt zijn en geretourneerd naar het onderstaande adres:

Dent Tool Company
Neerloopweg 6A
4814 RS  Breda