Over ons

Dent Tool Company is in 2002 gestart met de verkoop van gereedschappen voor het uitdeuken zonder spuiten. In de loop van de jaren is dit assortiment gegroeid in volume en in het aantal merken. Inmiddels leveren we meer dan 1.400 producten en worden er pakketten bezorgd in 30 landen! Daarmee zijn we Europa’s grootse leverancier van gereedschappen en accessoires voor het uitdeuken zonder spuiten.
Door goede afspraken met onze vervoerder kan er snel en tegen een scherpe prijs worden bezorgd.
De meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor we one-stop-shopping bieden voor heel Europa.

We slagen erin om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen en dat blijkt uit de vele positieve recensies die we krijgen. Dankzij ons ervaren team kunnen we de ontwikkelingen in ons vakgebied goed in de gaten houden en zijn we op de hoogte van nieuwe merken, nieuwe producten en innovaties. Schrijf u in voor onze nieuwe nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat ook u op de hoogte blijft.

Wij willen op een professionele en persoonlijke manier excelleren in onze dienstverlening en u in staat stellen het beste gereedschap zo snel mogelijk in huis te hebben.
Dat doen we door onze website continue te verbeteren, zodat u makkelijk en snel de juiste producten kunt vinden en bestellen. Maar dat doen we ook beschikbaar te zijn voor u via chat, email en telefoon. Wij helpen u graag verder!