Schadeherstel | Glue pull repair (GPR)

Pull to Paint of Push to Paint (P2P) stelt technici in staat om het beschadigde deel snel te herstellen met behulp van druk- en trektechnieken. In dit onderdeel van onze webshop vindt u producten die zeer geschikt zijn bij het toepassen van P2P.

Onze topmerken

Wij verkopen de beste merken die je maar kunt vinden!

Schadeherstel met 'glue pull repair' (GPR)

Glue pull repair bereidt de beschadigde auto voor op spuiten.
Met deze techniek, die ook wel ‘voordrukken’ wordt genoemd, wordt het metaal in de oorspronkelijke staat geduwd of getrokken. P2P stelt technici in staat om het beschadigde deel snel te herstellen met behulp van druk- en trektechnieken in combinatie met lijmen. De voordelen voor de werkplaats zijn besparing in geld, tijd en materiaal (verf en vulmateriaal) bij elk onderdeel voor het spuiten. Als u dit toepast levert u een betere standaard voor reparatie en kunt u de tijd beperken dat het voertuig niet beschikbaar is voor uw klant.

Het grootste deel van de schade kan worden gerepareerd met behulp van P2P, waardoor er geen of slechts een paar kleine gebieden overblijven die voor spuitwerk in aanmerking komen. Dit is veel minder ingrijpend dan bijvoorbeeld het volledige dak plamuren en schuren of het dakpaneel volledig vervangen.