Glexo SPS PDR wipes (50pcs)

Merk: Glexo Tools | 
0 Reviews | Schrijf een review
€50,00 Excl. btw
Op voorraad

Verzending

Voor 14.00 betaald, vandaag verzonden

  • Grootste collectie tools in Europa
  • Snelle bezorging
  • One stop shop
  • Veilig betalen
  • Professioneel en persoonlijk

Productomschrijving

Extra informatie:
GLEXO SPS (Surface Preparation System) - wegwerp PDR vochtige doekjes voor ultradiepe reiniging van het oppervlak van de carrosserie van vuil.

PDR-specialisten worden geconfronteerd met situaties waarin de hechting bij het werken met PDR-lijmsticks of PDR-koudelijm niet zo goed is als ze zouden willen. Dit kan komen door de ouderdom van het lakwerk, wanneer er uiteindelijk vuil in de lak dringt of wanneer de auto wordt bedekt met beschermende polymeerverbindingen (bijvoorbeeld keramiek). Glexo SPS lost dit eenvoudig op, waardoor de hechting fantastisch is. Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Glexo SPS wordt aangeboden in een individueel verzegelde verpakking die uitdrogen voorkomt. Binnenin vind je een servet gemaakt van non-woven pluisvrij materiaal met een afmeting van 200x300mm (8"x12"), geïmpregneerd met een polymeersamenstelling. U moet de afzonderlijke verpakking openen en het oppervlak intensief met een servet afvegen en vervolgens het oppervlak droog vegen. Glexo SPS is een uitstekende aanvulling die het werk van een PDR-specialist aanzienlijk zal vereenvoudigen.

SPS is geen oppervlakteontvetting, die bestaat uit het verwijderen of binden van chemicaliën die hydrofobe groepen vormen die de bevochtigingsomstandigheden van het oppervlak verslechteren en chemische binding met de kleefstofsamenstelling. SPS heeft een veel hogere efficiëntie dankzij polymeersamenstellingen op basis van siliconen die de chemische bindingskanalen van de vervuiling isoleren, waardoor de hechting van vervuiling aan het oppervlak wordt geëlimineerd.

Er zijn geen ontvlambare of gevaarlijke impregnaties aan de binnenkant, er wordt een speciale polymeersamenstelling op waterbasis gebruikt, die geen sporen achterlaat. U krijgt een universele, handige en goedkope oplossing, en dankzij de handige verpakking heeft u SPS altijd bij u.

Glexo SPS kan worden gebruikt om het oppervlak voor te bereiden voordat deuken worden verwijderd met behulp van PDR-technologie op absoluut elk type verfoppervlak. Het verwijdert effectief hardnekkige onzuiverheden die niet zichtbaar zijn voor het oog, maar die een goede hechting van PDR-lijmsticks of koudlijm in de weg staan.

U kunt SPS ook gebruiken voor het verwijderen van markerresten, dunne coatings, verfdruppels en andere.

50 stuks in een doos.

Specificaties

SKU: Glexo-SPS
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »